Skøyen Design Center
shutterstock_190664105 copy.jpg

Skøyen DesignCenter

Totalløsninger med skreddersøm innen interiør.

 

Om oss

Skøyen designcenter stroke.png
 

Skøyen Designcenter har showrom i de gamle lokalene til Thune Mekaniske Verksted i Drammensveien 130 - sentralt på Skøyen. Vi har siden åpningen i april 2000 blitt et av de viktigste showrommene for offentlig miljø, og ønsker å være en ledende aktør innen designmøbler, tekstil, akustikk og lys.

 
 
Skoyen Designcenter.jpg

Hvem er vi

Vi er en kunstnerisk, lekfull, kunnskapsrik, dynamisk, uhøytidlig men seriøs, serviceminded gjeng som er klar til å hjelpe deg/dere.  Du vil finne våre produkter hos kunder over hele landet. Kontakt oss for et uforpliktende møte i våre trivelige lokaler på Skøyen.

Skoyen Design Center produkter.jpg

Hva gjør vi

Vi er 6 produsenter og leverandører som deler showrom og drar nytte av hverandres kontakter når det gjelder lys, gardiner, tepper, akustikk, universell utforming og møbler.  Vi leverer gode design og belysningplaner. Gjennom årelangt samarbeid med ledende produsenter av lys og designere av skandinavisk design på møbler og tekstiler har vi fått en god kunnskap om markedet.

Skoyen_design_center_glimakra.jpg

Våre kunder

Våre kunder er arkitekter, interiørarkitekter, hoteller, kontor- landskap, eiendomsutviklere, sykehus, skoler og privatpersoner. Store og små bedrifter og privatpersoner er våre kunder. Vi har en forkjærlighet for god design, og har et bredt spekter av produkter som passer inn.

 
Design er vårt liv og vår lidenskap!
— Skøyen Designcenter