Skøyen Design Center
Skoyen_Design_center_sml_lighting.jpg

SML Lighting

Vi designer og utvikler komplette lyssystemer

SML Lighting


 

SML Lighting AS er en norsk bedrift som leverer belysningsløsninger og produkter til private, bedrifter og offentlige oppdragsgivere. Vi designer, utvikler og leverer komplette belysningsløsninger. Løsningene er utviklet av våre egne team, eller sammen med våre dyktige samarbeidspartnere.

 
 
Skoyen_design_center_SML-Lighting

Hvem vi er
Med en omsetning på ca 71 millioner og mange entusiastiske medarbeidere er vi godt rustet for å møte fremtiden og stadig nye løsninger som markedet og våre kunder etterspør. I dag opplever vi økt etterspørsel etter våre løsninger og produkter. Vi runder 20 medarbeidere og har to avdelinger, en i Oslo – som del av Skøyen Designcenter og en i Sarpsborg.

Skoyen_design_center_sml_lighting_hanging_lights

Historie
Historien om SML Lighting AS er en lang og lysende historie fra starten i 1948 og frem til i dag. Nå er vi mer enn 70 år og i bedre form enn noen gang. Fra produksjon av dropptanker for fly og hjulkapsler i etterkrigsårene,produksjon av hjembelysning og leveranse til Lysgårdsbakken på Lillehammer under OL, ble produksjonen avviklet i 1997.

Skoyen_design_center_lighting_as

Produkter
Vi samarbeider idag med mange forskjellige leverandører noe som gjør at vi dekker alle områder i lysplanleggingen både hva gjelder dekorative og tekniske løsninger. SML Lighting er stolt medlem av ElektroforeningenRENAS og Lyskultur.

 
 

SML lighting
Kundesenter Tlf +47 69 13 25 55
E-post: support@smllighting.no
www.smllighting.no