Skøyen Design Center
Skandiform Skøyen DesignCenter Primo copy.jpg

Skandiform

Skandiform er en av Skandinavias ledende leverandør av møbler for kontor og offentlig rom.

Skandiform 

Skøyen designcenter stroke.png

Siden 1962 har Skandiform vært lokalisert i Vinsløv syd i Sverige. Design, funksjon og kvalitet er vår ryggrad og vi kombinerer tradisjon og god kompetanse med personlig service og høye krav til miljø.  Vi har siden 2004 vært en del av Materia group. Vi designer møbler for: Eat – Meet and Seat – der mennesker møtes.

 
primotable-borselius-skandiform-002.jpg

Skandiform - Hvem vi er
Skandiform er menneskene som arbeider der og vi gir våre medarbeiderne mulighet til å påvirke sin egen hverdag for å øke trivselen. Vi jobber med noen av de fremste møbeldesignere i vår tid, samtidig som vi også gir nye og spennende designere mulighet til å vise hva de kan.  Dette har gitt oss mange prestisjefulle utmerkelser som bla. Gullstolen og Red dot award.  Vi er en bedrift som tar miljøet på alvor

primo_table_primo_chair_insp.jpg

The Scandinavian sense
Møblene har en karakter som er unik for Skandiform – The Scandinavian sense – vår måte å balansere fornuft og innlevelse i det vi gjør.  Denne følelsen gjennomsyrer hele virksomheten.  Våre møbler skaper karakter og harmoni i de rom hvor mennesker møtes.

primo-table-detail.jpg

Holdbarhet
Skandiforms holdbarhetsprogram er tatt frem med tanke på vår strategi og grunnprinsipper.  Vi arbeider fokusert for å ha fremgang i vårt arbeide for å ha en langsiktig holdbarhet. Vi arbeider for å følge ISO 26000, en internasjonal standard som gir retningslinjer for hvordan man kan arbiede med sosialt ansvar også når det gjelder arbeidsmiljø og lønn. Vi er også FSC® godkjente.

 

Vidar Ottesen
vidar@skoyendesigncenter.no, tlf. +47 907 21 101

Kristin Langeland
kristin@skoyendesigncenter.no, tlf. +47 924 24 031
www.skandiform.se