Skøyen Design Center
Skoyen_design_center_nordic_care.jpg

 NC Nordic Care

Vi levererer møbler till alle offentliga miljøer med fokus på treverk.

NC Nordic Care


 

Vi holder til i Tranås – syd i Sverige og leverer møbler til alle offentlige miljøer med fokus på tremøbler.  Sammen med flinke formgivere formes vårt sortiment på et holdbart og inkluderende vis.  Innen omsorg og helse kan vi skryte på oss å være best – vi kaller det inclusive design. 

 
 
Skoyen_design_center_NC_nordic_care
Skoyen_design_center_Nc_nordic_care
 

Vår identitet
NC Nordic Care AB er et av Nordens fremste tremøbel-bedrift med fokus på design og holdbarhet. NC designer og produserer møbler som kombinerer et lekfullt og moderne formspråk med omsorg, funksjon og estetikk, miljø og menneske. Produktene retter seg mot helse, omsorg, kafe, restaurant, skole og offentlige møteplasser. Alle mennesker er ulike og har ulike behov, dette er en rød tråd i vår virksomhet.

Inkluderende design
Vår ambisjon er å tilby et møbelkonsept som skaper tilgjengelighet. Alle mennesker skal kunne delta og trives, vi har ulike behov og derfor må også møblene dekke de ulike behov i hvert rom. NC`s møbler skal gjør det lettere for alle å være med og trives i det offentlige rom – det er plass til alle. Vi kaller det Inclusive Design®

Miljø
I 2017 solgte vi totalt 110 tonn tre i møbler som er FSC® (Forest Stewardship Council) godkjente. Det betyr at treet kommer fra skoger som blir re-plantet og hvor det er tatt store sosiale og miljømessige hensyn. Ettersom NC først og fremst arbeider med tremøbler er det viktig å velge hvert tre ut i fra et holdbarhetsperspektiv.  Vi jobber også med Møbelfakta godkjenning på våre møbler.

 

Philip Larsson
philip.l@ncnordiccare.se, tlf. +46 72-55349-70
www.ncnordiccare.se