Skøyen Design Center
Skoyen_design_center_materia_front.jpg

Materia

Møbler og innredningsdetaljer for det offentlige rom.

Materia 

Skøyen+designcenter+stroke-1.png

Materia har siden 1992 utviklet og produsert designede møbler og innredningsdetaljer for offentlige og private bedrifter. Materia ble grunnlagt og drevet av Kersti Sandin og Lars Bülow frem til 2004 da vi ble en del av Materia group.  Materia har utviklet seg til å bli en ledende leverandør av innovative møbler verden over.

 
Skoyen_design_center_materia_sofa.jpeg

Hvem vi er

Distribusjon skjer via forhandlere i Sverige og til et stort eksportmarked, hvor Norge er det største, men også ellers nesten verden over. Vi har produkter som er gjennomarbeidet når det gjelder funksjon og høy teknisk kvalitet i et moderne formspråk. Materias produkter har blitt tildelt et stort antall designutmerkelser og finns i samlinger hos flere designmuseer.

Skoyen_design_center_materia_sofa.jpg

Våre fokusområder

Foruten vårt standardsortiment arbeider vi med unike kundetilpassede spesialprodukter. Materias målgrupper er arkitekter, interiørarkitekter, forhandlere samt innkjøpere og brukere hos ulike offentlige og private bedrifter. Kombinasjonen av en nyskapende designfilosofi med brukeren i sentrum, og fullstendig  kompromisløse i valg av material og produksjonssmetode ble raskt fremgangsrik.

Skoyen_design_center_materia_.jpg

Vår historie

Materia brenner for nyskapende design, men har også et sterkt engasjement for miljø og sosialt ansvar og stiller derfor krav til underleverandører. Flere av produktene er Møbelfakta sertifisert og vi er ganske unike med FSC®. En enkel måte å verne miljøet på er å velge leverandører i nærområdet og dermed minske transporten.

 
 
 

Materia ble grunnlagt i 1992 av Kersti Sandin och Lars Bülow

Materia setter store krav til våre leverandører og underleverandører også når det gjelder lønn og arbeidsmiljø. Vi er nøye med å kontrollere at reglene følges både i Sverige og utenlands.

 
 

Vidar Ottesen
vidar@skoyendesigncenter.no, tlf. + 47 907 21 101

Kristin Langeland
kristin@skoyendesigncenter.no, tlf.+47  924 24 031
www.materia.se