Skøyen Design Center
Glimakra.jpg

Glimakra

The home of acoustic design.

Glimakra of Sweden


Siden starten i 1948 har vår spesialitet vært å utvikle det beste av tre.  I dag er akustisk design hoved-virksomheten for Glimakra of Sweden. For å være sikker på vår etiske og tekniske kvalitet, har våre designere og møbelsnekkere et tett samarbeid under samme tak. Våre produkter er like beroligende for øye som for øret.

 
Skoyen_design_center_glimakra.jpg
Skoyen_design_center_glimakra_of_sweden.jpg
 

Inspirasjon - visuell påvirkning
Variasjonen av former fra en enhet til den neste gir mulighet for et lekfullt eller konservativt uttrykk basert på ønskene til de som bruker rommet. Disse skiftende former gir en følelse av natur, en hybrid som både er organisk og geometrisk med et fravær av harde kanter. Det er enkelt og beroligende i sin form.

Glimakra - Hvem vi er
Glimakra of Sweden er en svensk bedrift med en verdi-drivende faktor som skandinavisk akustikk, god design, større fleksibilitet samt bedre kvalitet.  Med dette skaper vi gunstige lyd-landskap for ulike typer av offentlig miljø. Vi har et løpende samarbeid med mange fremstående formgivere. Vi har arbeidet med tre i snart 70 år og har dermed skaffet oss en stor kunnskap.

Miljø
Med kunden i fokus arbeider vi for at vår virksomhet skal ha en så liten påvirkning på miljøet som mulig.  Våre produkter er tidløse og av førsteklasses kavalitet med lang levetid.  Vi bruker rene ublandede materialer så langt det går, noe som gjør gjenvinning av produktene letter.  For å minske transportdistansen bruker vi lokale leverandører.

 
Skoyen_design_centerGlimakraofSweden.jpg
 

Axel Karlsson
axel@glimakra.com, tlf. +46 73 045 46 14
www.glimakra.com