Skøyen Design Center
123 copy.jpg

Almedahls

Almedahls igår, idag och imorgon.

Almedahls

Skøyen designcenter stroke.png
 

 Almedahls har sine røtter i en sterk nordisk design tradisjon. Våre tekstile produkter er primært beregnet for offentlige miljøer men også hjem. Høy kvalitet, bærekraftig og moderne design er gjennomgående hos Almedahls.

 
 
Skoyen_design_center_Almedahls_designets_følelse

Designets Følelse

Den skandinaviske designtradisjonen er vår viktigste inspirasjonskilde, akkurat som den alltid har vært. Vi fokuserer på å skape ny design, finne og utvikle nye materialer samtidig som vi alltid verner om miljøet.

Skøyen_design_center_Almedahls_vår_inspirasjonskilde

Vår inspirasjonskilde

Det er kombinasjonen av tradisjon og innovasjon som gjør Almedahls til det vi er i dag.  Dette er noe vi tar med oss videre i vår utvikling av design på tepper og tekstiler.  Kvalitet og leveranse er noe vi er opptatt av.

Skøyen_design_center_almedahls_Tradisjon

Tradisjon og innovasjon

Det nye Almedahls har sine røtter i Nordiske design-tradisjoner som går tilbake til starten i 1846. Almedahls fikk sitt navn etter Alma, som var datter av grunnlegger Hans Wesslau. Almedahls er en av de eldste produsenter i Vest-Sverige og har utviklet tekstildesign i generasjoner.

 
Skoyen_design_center_Almedahls_human_touch
 
 

Every good story has a beginning 

The new Almedahls is rooted in strong Nordic design traditions dating right back to the foundation of the company in 1846. The company is named after Alma, the daughter of the founder Hans Wesslau.

 
 
 

Nina Kjellsen
nina@almedahls.no, tlf. +47 908 67 117
www.almedahls.se